Landelijk en uniek

Fraai gelegen in de polder, naast de boerderij, staat het Groene Landhuis. Een prachtige locatie in een groene omgeving waar u, na een boottocht, in alle rust kunt vergaderen, borrelen en barbecuen.

Het Landhuis heeft een frisse uitstraling en biedt ruimte aan 40 personen voor een vergadering of diner en 50 personen voor een borrel of feest. Wanneer u het ruime overdekte terras erbij betrekt kunt u tot 100 gasten ontvangen, ook in de winter. Alle faciliteiten die nodig zijn om uw bijeenkomst tot een succes te maken zijn aanwezig. De unieke plek, midden in de polder met uitzicht op de grazende koeien, bezorgt uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Onze faciliteiten

- Ingerichte ruimte met (vergader)tafels, stoelen en statafels
- Ruim overdekt en verwarmd terras met tafels en banken
- Flatscreen en flip-over voor presentaties
- Toiletten en douches
- Volledig ingerichte keuken
- Catering op aanvraag

Catering

Wij werken samen met een aantal cateraars die uw bijeenkomst of feest in het Groene Landhuis perfect kunnen verzorgen. Ook bieden zij leuke arrangementen aan om uw (mid)dag kanoën of varen te combineren met een culinair moment in het Groene Landhuis.

De cateraars waar wij mee samenwerken zijn:

Homemade
Vers, huisgemaakt, puur en passie zijn de kernwoorden van partycateringbedrijf Homemade. Robin Kortekaas is de vertrouwde kok en Myron van den Berg uw enthousiaste gastvrouw.

Van der Hulst Catering
Catering die niets te wensen overlaat. Van kleine tot grote groepen en altijd smaakvol dankzij de beste en verse ingrediënten.

Van Vliet Catering
Een receptie, verjaardag, trouwerij of gewoon een leuk feest te vieren? Van Vliet neemt alles uit handen en zorgt ervoor dat u zich gast voelt op uw eigen evenement.

Voor meer informatie of een offerte voor de culinaire aankleding van uw evenement kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van bovenstaande cateraars.

Heeft u vragen over het Groene Landhuis, neemt u dan contact met ons op via pennings@landwinkel.nl of 0252-224001.

 

Omhoog
Contact
Adres: Hellegatspolder 1
2361 NA Warmond


Email: pennings@landwinkel.nl
Telefoon: 0252-224001 / 06-22669018
Openingstijden Landwinkel
- maandag
- dinsdag
- woensdag
- donderdag
- vrijdag
- zaterdag
- zon- en feestdagen
09:00 - 12:30 uur
gesloten
09:00 - 12:30 uur
09:00 - 12:30 uur
09:00 - 12:30 uur
09:00 - 16:00 uur
gesloten
Verhuur
> Kano's en boten
> Het Groene Landhuis
maandag t/m zondag

Klik hier voor de
Prijslijst.